+ 385 91 1990 299 | info@jweber.hr

NAŠA VIZIJA, MISIJA I CILJ

DL Chemicals je tvrtka poznata kao proizvođač visoko kvalitetnih brtvila i ljepila. Nastojimo ostvariti dugoročno partnerstvo s profesionalnim korisnicima širom svijeta.

Stalno poboljšavamo poslovne procese kako bismo odgovorili na izazove budućnosti. Cilj nam je rasti na učinkovit način putem kontinuiranog širenja portfelja proizvoda i inovativno reagirati na pitanja kupaca u postojećim i novim segmentima.

Kao tvrtka certificirana prema ISO 9001 i 14001, uvijek osiguravamo visoku kvalitetu proizvoda i usluga kroz kontinuirano ulaganje u znanje i opremu.

Predani smo transparentnom i konstruktivnom komuniciranju kao samostalan, pouzdan partner.

Naše vrijednosti usmjeravaju naše ponašanje te određuju kako ćemo mi, kao organizacija i suradnik, zajedno ostvariti našu viziju.

  • suradnja
  • predanost
  • integritet

O TVRTKI

DL Chemicals se isključivo usredotočio na profesionalno tržište i time je postao uspješan nacionalni i svjetski proizvođač silikona i brtvila za punjenje. Tvrtka je osnovana 1936. godine i sada je obiteljska tvrtka već tri generacije.

Više od 80 godina tvrtka DL Chemicals proizvodila je proizvode visoke i konstantne kvalitete za profesionalne korisnike. Tijekom tog vremena tvrtka je uspjela razviti izvrstan know-how.

DL Chemicals ne samo da proizvodi i prodaje svoje proizvode. Tim za tehničku podršku uvijek je spreman pomoći korisnicima tehničkim savjetima. Na taj način DL Chemicals radi na tijesnom partnerstvu s kupcima.

DL Chemicals nudi kompletan asortiman silikona, MS polimera i hibridnih brtvila, akrilnih brtvila, PU brtvila, PU pjene, ljepila, itd. DL Chemicals je također idealan partner za razvoj Vašeg vlastitog brenda.

U savršeno opremljenom laboratoriju za istraživanje i razvoj proizvodi se svakodnevno razvijaju, testiraju i istražuju. Istraživanje se temelji na vlastitom razvoju i zahtjevima tržišta koje je postavio prodajni tim. Novi proizvodi se razvijaju najsuvremenijim tehnologijama, a postojeći proizvodi trajno se poboljšavaju kako bi se razvili s trenutnim i budućim tržišnim zahtjevima. Kao takav, klijentima nudimo najbolje proizvode koji udovoljavaju strožim zahtjevima, zakonima i standardima.

NAŠA TVRTKA KAO EKSKLUZIVNI AGENT OSIGURAVA PLASMAN PROIZVODA NA TRŽIŠTE HRVATSKE, BOSNE I HERCEGOVINE, SRBIJE I SLOVENIJE. MOŽETE POGLEDATI NAŠ KATALOG I PROIZVODE TE UKOLIKO STE ZAINTERESIRANI ZA NAŠE PROIZVODE KONTAKTIRAJTE NAS!